Vraag het de Engelen.nl

Er is een antwoord op alle vragen, je hoeft ze alléén maar te stellen!

Spiritueel Coachen

Spiritueel coachen is een breed begrip. Bij de coaching die ik geef, wordt er gekeken naar wat er bij de cliënt in het dagelijks leven uit balans is. Tegen welke hindernissen loopt u aan en waar loopt het vast? Waarom ergert u zich aan een bepaalde situatie of waarom kunt u de nare opmerking, die tegen u gemaakt is maar niet van u afzetten? Wat zegt het over u en wat probeert die ander u nou eigenlijk te vertellen? Zo’n situatie die zich voordoet, is bedoeld om aan te geven wat u te veel van uzelf aan de buitenwereld laat zien of juist te weinig!

Wat is er bij u uit evenwicht? Degene die de opmerking tegen u maakt is zich daar vaak helemaal niet bewust van. Hij of zij is slechts de aangever ervan. Zo’n situatie is op zich niet goed of fout, het is! Er is geen oordeel. En hoe mooi is het dat u met behulp van die ander daarachter mag komen?

Op de Aarde staan we allemaal in verbinding met elkaar en wat de ander tegen u zegt of bij u teweegbrengt is uiteindelijk bedoeld om u dichterbij uzelf te brengen. Als er eenmaal aan dat stuk gewerkt wordt en u gaat er serieus mee aan de slag, zal het niet meer terugkomen in uw leven. Het wordt losgelaten met behulp van affirmaties en een ademhalingstechniek.

Deze manier van coachen wordt ook wel de ‘spiegelmethode’ genoemd.