Vraag het de Engelen.nl

Er is een antwoord op alle vragen, je hoeft ze alléén maar te stellen!

Welkom op mijn website Vraag het de Engelen.

Mijn naam is Jeannette Dirkzwager, ik ben geboren te Scheveningen. Ik ben Spiritueel Coach, Reiki Master, Realm Reader, dieren communicator en ik heb mediamieke gaven.

Tijdens mijn vroege jeugd voelde ik mij anders dan andere kinderen. Ik was verlegen en ik kon niet goed meekomen met het ‘wilde’ buitenspelen van klasgenootjes en vriendinnetjes. Ik vond veel activiteiten eng en was daarom graag alleen. Vaak was ik mij bewust van een aanwezigheid die ik toen niet kon verklaren. Wanneer ik ’s avonds in bed lag was ik angstig voor het onbekende dat ik om mij heen voelde en trok de dekens ver boven mijn hoofd.

Op latere leeftijd voelde ik dat ook, bijvoorbeeld in een met mensen gevulde huiskamer. Het voelde alsof ik er niet bij hoorde. Ik voelde mezelf een ‘vreemdeling’ en had geen flauw idee waar plotselinge angsten en onrustgevoelens vandaan kwamen. Ik sprak er met niemand over.

Deze gevoelens liepen tevens als een rode draad door de lagere- en middelbare schooljaren en kregen daarna een vervolg op de werkvloer. Vrijwel altijd zag en voelde ik oneerlijkheid of onzuiverheid waar ik niet mee kon en wilde omgaan. Daardoor had ik het soms moeilijk om mij staande te houden.

Ik begon mezelf, door wat ik zag en voelde bij andere mensen, steeds meer te interesseren in het spirituele en ging mij hierin verdiepen. Hierdoor kreeg ik de antwoorden en inzichten in mijn zoektocht naar verklaringen van mijn gevoelens. Na jarenlange studie, het volgen van verschillende cursussen en het lezen van veel spirituele boeken, leerde ik beter omgaan met mijn hooggevoeligheid. Ik leerde (en durfde) dit eindelijk voor mezelf te erkennen, dit de juiste plek in mijn leven te geven, iets beangstigends om te zetten in iets moois.

Na het succesvol helpen van mens en dier in mijn omgeving heb ik uiteindelijk besloten om met de talenten die ik van de Schepper heb meegekregen en met de hulp van de Engelen en mijn Gidsen, mijn taak en zielendoel hier op Aarde te vervullen.

Deze praktijk is daar, na vallen en opstaan, het gevolg van.