Vraag het de Engelen.nl

Er is een antwoord op alle vragen, je hoeft ze alléén maar te stellen!Wat is een Realm Reading?

Ben jij een aarde-engel? Uit welk domein kom jij?
Heb jij het gevoel dat je anders bent dan anderen? Vraag jij jezelf weleens af wanneer je weer wordt opgehaald na het gevoel te hebben gehad dat je hier zomaar op Aarde bent afgezet? Dan is de kans groot dat je misschien een aarde-engel bent. Ook wel lichtwerker genoemd. Echter, niet iedereen op Aarde is een aarde-engel.

Wij komen allemaal op de wereld met een opdracht om te leren en te groeien.
Maar bij aarde-engelen is het zo dat ze naast hun opdracht nog een bredere opdracht mee krijgen om bijvoorbeeld mensen te helen, om op te komen voor de rechten van mens en dier, je inzetten voor het milieu of je inzetten tegen de vervuiling van de oceanen.
Men kan zich sterk geroepen voelen om bij de politie te werken of te werken als militair om de medemens en zijn omgeving te beschermen enz.

Verdere kenmerken van aarde-engelen kunnen zijn dat men zich van andere mensen vervreemd voelt of heel gevoelig op andere mensen reageert, niet lekker met de groep mee kan komen. Heb je het gevoel dat andere mensen je raar vinden of hebben ze het zelfs weleens tegen je uitgesproken?
Bescherm je jezelf door middel van overgewicht of trek je iedere keer weer ongelukkige relaties aan met de hoop de ander te kunnen helpen?
Het zou kunnen dat je dat gedrag of sterke behoeften meegenomen hebt uit een van je vorige levens.

Door te kijken naar de uiterlijke kenmerken bijvoorbeeld de kleur en de stand van de ogen, wat voor postuur men heeft, de voorkeur voor bepaalde kleding, de vorm van het gezicht en te kijken wat de interesses zijn in het dagelijkse leven, kunnen we er samen achter komen uit welk domein je komt.
Misschien heb je ooit als ridder geleefd, als engel of als zeemeermin/man.

Door het vaststellen van welk domein je afkomstig bent is het mogelijk om uit te zoeken voor wat voor werk je in de wieg gelegd bent, waar een bepaald gedrag of behoefte vandaan komt en waar je op zou kunnen letten om een fijne relatie met je partner op te bouwen.

Consult

Als je nieuwsgierig bent geworden dan kunnen we er via een e-mail consult achter komen van welk domein jij afkomstig bent en om daar je voordeel mee te doen in het dagelijkse leven. Hiervoor mail je een aantal foto’s waar je duidelijk opstaat en stel je de vragen waar je tegen aan loopt.

Nog lang niet alle domeinen zijn ontdekt maar met de domeinen die wel ontdekt zijn kunnen we een heel eind komen. Het is absoluut niet de bedoeling om bij het uitzoeken van welk domein iemand afkomstig is, men in een hokje te plaatsten. Het is gewoon zo leuk om te ontdekken!