Vraag het de Engelen.nl

Er is een antwoord op alle vragen, je hoeft ze alléén maar te stellen!

TAROT en ENGELENTAROT

Tarot

Tarot is een zeer oude traditionele manier van waarzeggen via het ‘lezen’ van de afbeeldingen die op de kaarten te zien zijn.

De inzichten via de afbeeldingen kunnen bij de traditionele Tarot heel ver en diepgaan. Eventuele diepgewortelde emoties kunnen via de tarotkaarten naar voren komen waardoor er een zeer nauwkeurige lezing ontstaat.
Tarotkaarten leggen is als een gesprek voeren met een dierbaar wijs iemand, die zowel de fijne als de minder fijne kanten van het leven kent.

Engelentarot

Bij de kaarten van de Engelentarot (Ontworpen door Doreen Virtue & Radleigh Valentine.) zijn de traditionele afbeeldingen vervangen door de afbeeldingen van Aartsengelen (de Grote Arcana) en door de afbeeldingen van elfen, meerminnen, eenhoorns en vriendelijke draken (de Kleine Arcana).
Hierdoor hebben de kaarten een zachter en vriendelijk karakter gekregen omdat veel mensen werden afgeschrikt door de afbeeldingen van de traditionele Tarot.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kaarten uit de Tarot van “De Dood” of “De Gehangene” die eigenlijk staan voor een nieuw begin of afscheid van het oude om plaats te maken voor het nieuwe, maar de afbeeldingen zien er door de ogen van veel mensen afschrikwekkend uit.
Bij de Engelentarot is de methode van voorspelling en duiding verder gewoon hetzelfde gebleven als die van de traditionele Tarot.

Orakel kaarten

Deze kaarten gebruik ik puur op gevoel om eventueel een extra inzicht te mogen krijgen over de vraagsteller en zijn/haar vraag.

Consult

Voor het beantwoorden van vragen d.m.v. een kaartlegging is fysiek contact tussen vraagsteller en medium niet nodig. Naam (eventueel een foto) en geboortedatum zijn voldoende om een consult te kunnen geven.

Ik geef er de voorkeur aan om de consulten op afstand te geven. Op die manier krijg ik, in alle rust, de meeste en nauwkeurigste informatie door.

Ik leg de kaarten, bekijk ze en let op gevoelens, beelden en gedachten die ik van de vraagsteller en de daarbij behorende vraag doorkrijg. Vervolgens pak ik pen en papier en schrijf ik alles op wat ik voel, zie en denk. Dit gaat als vanzelf, zoals bij automatisch schrift. De informatie die zo uiteindelijk op papier komt, met behulp van de Engelen en mijn gidsen, kan veel verder gaan dan wat ik op dat moment in de kaarten zie. Ook kan er spontaan een contact ontstaan met een dierbare overledene van de vraagsteller waar ik informatie van krijg.Het geschreven verslag van de legging stuur ik per e-mail op.