Vraag het de Engelen.nl

Er is een antwoord op alle vragen, je hoeft ze alléén maar te stellen!

COMMUNICATIE MET DIEREN

Waarom en wanneer communicatie met dieren?

Bij vragen over huisdieren betreft gedragsproblemen, denk hierbij aan (plotselinge) onverklaarbare angsten voor iets, iemand, een bepaalde situatie of vermissing, dan is het mogelijk contact te leggen met jouw huisdier. Met behulp van een foto, naam en eventueel een geboortedatum, kan ik contact maken en stel het dier vragen waarop het mij de antwoorden door kan geven.

Contact leggen met jouw huisdier werkt als volgt;

Ik maak contact met de energie van het dier en stel mij vervolgens netjes voor.
Ook dieren kunnen het vervelend vinden, net als mensen, om zomaar ineens gestoord te worden.
Ik noem mijn naam en vertel het dier wat de reden is waarom ik contact leg en ik vraag of het ervoor openstaat om de vragen te beantwoorden.
Soms is het dier te moe of verward, bijvoorbeeld bij een vermissing, of ligt het lekker te slapen en wil het gewoonweg niet gestoord worden.
Uit respect voor het dier stop ik dan met het leggen van contact en vraag ik of het goed als ik het op een later tijdstip nog eens probeer. Maar meestal lukt het al bij de eerste keer.
Het voordeel van het contact te kunnen leggen met jouw huisdier op afstand is dat het dier in zijn/haar vertrouwde omgeving kan blijven.

Bij vermissing kan het contact maken moeilijker zijn, daar het dier waarschijnlijk erg geschrokken is en daardoor niet in staat is om aan te geven waar het zich bevindt op dat moment. Ik wil hierin geen valse beloftes doen.
Maar het is zeker de moeite waard om het te proberen.

Bij eventuele gedragsproblemen of blessures is het, naast de behandeling van de dierenarts, ook mogelijk om jouw huisdier op afstand Reiki te geven om blokkades weg te kunnen nemen. (Zie hiervoor het hoofdstuk Reiki.)
Ik heb hiermee al mooie, bijzondere, resultaten mogen bereiken.

Consult

Na de communicatie met jouw huisdier krijg je een schriftelijk verslag via de mail opgestuurd.